Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Fredrika Bremergymnasiet är en attraktiv skola med närhet till natur, men också till Haninge centrum och pendeltågstationen. Vi har en hög andel behöriga lärare. Skolan har drygt 2000 elever och vi jobbar för att hitta det lilla i det stora.

Ditt uppdrag

Fredrika Bremergymnasiet söker lärare med specialpedagogisk kompetens, som enskilt och tillsammans med övriga specialpedagoger ansvarar för att de elever som är i behov av särskilt stöd uppmärksammas och får rätt form av stöd. Du samarbetar också med undervisande lärare för att hitta fungerande arbetsformer i den ordinarie klassrumsundervisningen. Du planerar, genomför och dokumenterar det särskilda stödet. Du arbetar även med administration av åtgärdsprogram och tekniska hjälpmedel.

Du ingår i ett elevhälsoteam tillsammans med kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare och biträdande rektorer.

Förutom detta ska du bedriva undervisning i ämnet specialpedagogik på ett av skolans program.

Egenskaper, erfarenheter

Vi söker dig som har specialpedagogisk kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Att knyta kontakter, bygga relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och personal har du lätt för. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta och tänka nytt. Ett krav är att du har vana från att jobba på gymnasiet.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OBS! Vid frågor gällande tjänsten kontakta Malin Birkare, chef för elevhälsan, på telefon 070-273 84 52  eller mail malin.birkare@haninge.se

Den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.  

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/683
Kontakt
  • Olga Glomdal, 08-606 70 00
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2018-11-29
Sista ansökningsdag 2018-12-12

Wróć do ofert pracy