Stadsbyggnadsförvaltningen, Lantmäteriavdelningen

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

1 januari 2015 startade Haninge kommun en kommunal lantmäterimyndighet (KLM) och idag består vi av 6 erfarna förrättningslantmätare och 1 kartingenjör. Lantmäterimyndigheten har en viktig del i samhällsutvecklingen och i den raska takt Haninge kommun växer behöver vi nu utöka vår grupp.

Haninge kommun, med sina dryga 80 000 medborgare, är utpekad som en regional stadskärna och är en dynamisk region i tillväxt. Blandningen av tätort, landsbygd och skärgård ger förutsättningar för varierande arbetsmiljöer- och uppgifter.

Ditt uppdrag

I tjänsten som förrättningslantmätare kommer du självständigt handlägga alla typer av lantmäteriförrättningar. En viktig del, utöver förrättningsverksamheten, är ditt medverkande i stadsbyggnadsprocessen samt rådgivning och service såväl internt som externt. Ditt deltagande i stadsbyggnadsprocessen är en viktig del av vår verksamhet då genomförandefrågor utgör en grundstomme i det dagliga arbetet.

Dina kvalifikationer

Högskoleutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, lantmäteri eller liknande.

Din kompetens

Flexibel, självgående, initiativtagande, samarbetsförmåga, kommunikativ, serviceinriktad, strukturerad, kvalitetsmedveten, resultat- och målorienterad samt specialistkunskap. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbetsplats i en framåtsträvande organisation med goda möjligheter till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. Vi sitter i kontorslokaler med närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/127
Kontakt
  • Anna Hedman / Enhetschef Lantmäterimyndigheten, 08-606 70 00
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2017-02-24
Sista ansökningsdag 2017-03-24

Tilbake til ledige stillinger