Socialförvaltningen, Barn och Unga, Utredning/uppföljning Barn

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vi söker en Kvalificerad och erfaren administratör

Beskrivning av verksamheten
Enheten består av totalt 17 handläggare och nu letar vi efter dig som med kvickhet och stort engagemang sätter en ära i att leverera praktiskt och administrativt stöd av högsta kvalitet. Genom att avlasta och agera högra hand till våra socialsekreterare blir du en central och viktig kugge i maskineriet. Du blir delaktig i att göra skillnad för kommunens yngre medborgare.

 
Ditt uppdrag
Verksamhetens behov styr tjänstens innehåll, men fokus ligger på att avlasta socialsekreterarna i deras dagliga arbete, med praktiska och administrativa göromål, för att möjliggöra att de kan spendera mer tid med sina klienter. Exempel på arbetsuppgifter är att ge Procapitastöd till handläggare, göra bokningar, skicka kallelser, begära in handlingar och bistå vid placeringar.

 
Dina kvalifikationer
För att trivas och klara av arbetsuppgifterna behöver du vara strukturerad och självgående. Du är serviceinriktad och har god förmåga att prioritera och hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Tjänsten innebär ett nära samarbete med våra socialsekreterare, vilket förutsätter en god samarbetsförmåga. Då arbetsuppgifterna kan variera utifrån verksamhetens behov ser vi att du är flexibel och prestigelös som person och har en lösningsorienterad inställning.

 
Din kompetens

  • Gymnasieutbildning med inriktning administration, ekonomi eller motsvarande
  • Gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom myndighet i offentlig sektor
  • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Hög IT-mognad och goda kunskaper i Officepaketet
  • Erfarenhet av systemet Procapita


Vi erbjuder
dig ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Du får arbeta i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har restaurang och fri tillgång till gym i huset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar, möjlighet till semesterväxling, besök hos läkare och tandläkare på betald arbetstid.

Barn och ungas vision: Här vill man arbeta! - Vi vet vad vi gör och är redo att möta framtiden! Vårt arbete genomsyras av samsyn, kvalitét och rättsäkerhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde så snart som möjligt.

Nyfiken? Välkommen att kontakta enhetschef Barn Ulrika Thorsson tfn 08-606 84 63 eller via mail ulrika.thorsson@haninge.se

 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/370
Kontakt
  • Ulrika Thorsson, 08-606 8463
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2016-11-29
Sista ansökningsdag 2017-01-15

Tilbake til ledige stillinger