Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På Riksäpplet finns ekonomiprogrammet, handelsprogrammet, restaurang-och livsmedelsprogrammet samt introduktionsprogram och en gymnasiesärskola.

Ditt uppdrag

Du kommer huvudsakligen att arbeta med elever på vårt språkintroduktion, våra nyanlända elever. Vi ser det därför som en merit om du har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande. På språkintroduktion handlar det om kurser upp till åk 9 på grundskolenivå. Du behöver ha lärarlegitimation och behörighet att undervisa i engelska och svenska eller svenska som andraspråk minst upp till åk 9.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningen avslutas 2019-06-19
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/724
Kontakt
  • Lars Madsén, 08-606 70 70
  • Marie Jonsson, 08-606 91 81
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2018-12-21
Sista ansökningsdag 2019-01-21

Return to job vacancies