Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Utö skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Utö skola är en mindre skola med unika förutsättningar i skärgården. Skolan har tillgång till intressanta naturområden och historiska miljöer.  Eleverna i åk 1-9  bor på Utö eller gör ett medvetet val att ta båten till Utö för att gå i skola. Undervisningen är organiserad i två grupper, yngre och äldre elever. På skolan arbetar två legitimerade lärare med hög kompetens och lång erfarenhet och under vissa perioder besöker andra elevgrupper och ytterligare lärare skolan för undervisning i ämnen som Slöjd, No och musik. Vid skolan finns även fritidshem och förskola. På enheten finns eget kök med kock.

Arbetsuppgifter
Som pedagog kommer du att undervisa enskilda elever, eller mindre grupper åk 1-9 samt handleda lärare i teamet. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med VH och elevhälsoteam. Klassundervisning och handledning av personal vid fritidshemmet kan förekomma. Ditt uppdrag blir att stötta enskilda elever och delar av gruppen. Din insats blir viktig för att  ge eleverna likvärdiga förutsättningar att nå goda resultat.

Kvalifikationer
Utbildning till speciallärare/lärare och dokumenterad erfarenhet alternativt dokumenterad erfarenhet och pedagogisk insikt.  Önskvärt är att du har fördjupade kunskaper om diagnoser inom autismspektrat. Vi söker dig som är stabil, kommunikativ, initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Du behöver ha ett helhetsperspektiv på individen och se möjligheterna till lösningar, mål och resultat.

Villkor
Ferietjänst, individuell lönesättning. Pedagogiska måltider.  Båtkort betalas av arbetsgivaren.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Utö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/8
Kontakt
  • Michaela Otterström, 08-606 51 05
Facklig företrädare
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2017-02-13
Sista ansökningsdag 2017-03-20

Return to job vacancies