Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Dalarö förskola ligger  "mitt i byn"vid Dalarö torg i Stockholms Södra Skärgård, tillhörande Haninge kommun. Förskolan har fem avdelningar med ca 80 barn. På förskolan arbetar erfarna förskollärare, barnskötare samt ateljérista. Varje avdelning utvecklar ett projekt under ett kommungemensamt tema om hållbar utveckling - "Bygga drömvärlden".  På förskolan finns en gemensam ateljé där barn och pedagoger arbetar tillsammans med förskolans ateljérista. Utemiljön bjuder goda förutsättningar med en stor gård, natur och hav alldeles intill.

Ditt uppdrag

Du ska arbeta med den dagliga verksamheten som en i teamet, arbeta med kvalitetsarbete samt kommunikation med VH på en avdelningen med barn i 3,5-5 år.  Driva avdelningens projekt i linje med det kommungemensamma projektet "Bygga Drömvärlden". Leda utvecklingen av Dalarö förskola i samverkan med övriga medarbetare.  

Vi söker dig som är mål- och resultatinriktad och som med pedagogisk insikt kan bidar till verksamheten. Du har personlig mognad och kan på ett förtroendefullt sätt skapa relationer till barn och VH. Du är tydlig i din kommunikation, ser förskolans möjligheter och använder resurser på ett medvetet sätt.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar tillsammans med kunniga kollegor. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid och klämdagar. Vinter- och regnkläder.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/432
Kontakt
  • Carina Reisö, 08-606 51 02
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2017-06-21
Sista ansökningsdag 2017-07-21

Tilbage til Ledige stillinger