Kultur- och fritidsförvaltningen

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Som fritidsledare arbetar du i öppen och strukturerad fritidsverksamhet på fritidsgård med att leda och stimulera barn och unga som vill engagera sig och ta ansvar för sin egen och andras fritid.
Delaktighet och inflytande för unga är grundläggande värden för oss. Det är barn och ungdomar som formar verksamhet och fritidsledare coachar och handleder. Som fritidsledare är du öppen för olikheter, ungas livsstil, aktuella trender samt medverkar till att fritidsgården är en attraktiv mötesplats där unga trivs och har kul.

Ditt uppdrag

Som fritidsledare arbetar du i öppen och strukturerad fritidsverksamhet med att leda och stimulera barn och unga som vill engagera sig och ta ansvar för sin egen och andras fritid. Delaktighet och inflytande för unga är grundläggande värden för oss. Det är barn och ungdomar som formar verksamhet och fritidsledare coachar och handleder. Som fritidsledare är du öppen för olikheter, ungas livsstil, aktuella trender samt medverkar till att fritidsgården är en attraktiv mötesplats där unga trivs och har kul.
Du arbetar också med att möjliggöra den dagliga verksamheten genom t ex inköp av livsmedel. 

Dina kvalifikationer

Fritidsledarutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivarens bedömer likvärdig. 

Din kompetens

Vi söker dig som har ett starkt engagemang för barn och ungdomar och som vill vara med och göra skillnad!
För att lyckas som fritidsledare hos oss är du en flexibel och kreativ ledare som bygger på det positiva hos alla människor. Du drivs av att skapa verklig delaktighet och se barn och ungdomar utvecklas. Det är mycket viktigt för oss att du är vuxen i värderingar och handlingar och har personlig mognad. Du behöver också kunna se helheten och arbeta med alla delar av fritidsgårdens verksamhet, vara uthållig och stabil. Du vill vara en förebild för unga, kan leverera resultat och nå uppsatta mål.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer.  Vi har tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/246
Kontakt
  • Anders Kindblom, 08-606 88 29
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2017-04-24
Sista ansökningsdag 2017-05-21

Tilbage til Ledige stillinger