Utbildningsförvaltningen, Gymnasiet, Centrumvux

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten 

Idag har vi cirka 1700 vuxenstuderande och 70 anställda. Vi arbetar i ämneslag och skolledningen består av en rektor och en biträdande rektorer. Skolan har 3 studie och yrkesvägledare och även förstelärare som arbetar nära ledningsgruppen med utvecklingsuppdrag. Administrativt stöd finns på olika sätt både inom enheten men också inom förvaltningen. Vi ger rum för idéer och tid för utveckling.

Vi söker nu en lärare till Barn och fritidsutbildningen.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som brinner för att formativt coacha framtida barnskötare under deras utbildning och som kan arbeta tillsammans med andra i arbetslag för att utveckla utbildningen. Tjänsten innefattar undervisning i dagkurser samt distanskurser på Centrum Vux. Ansvar för kvällslektioner/träffar kan förekomma. Du är självständig och flexibel och söker ett varierat jobb med utmaningar i en stimulerande miljö.

Dina kvalifikationer

Som lärare på Centrum Vux är det viktigt att du som person har en pedagogisk förmåga och förmåga att motivera och inspirera elever du möter. I arbetet ingår att inom olika studieformer planera, undervisa, och handleda elever. Samverkan med branschen och arbetsplatsförlagt lärande är en del av uppdraget. Att arbeta som lärare hos oss innebär möjlighet till ett varierat arbete med olika typer av utbildningar och uppdrag.

Din kompetens

Du har god pedagogisk och didaktisk förmåga. Du är behörig lärare och meriterande är om du har dokumenterad erfarenhet av undervisning i karaktärsämnen inom gymnasieskolans Barn- och fritidsprogram.

Vi söker dig som:

  • har god kompetens och erfarenhet av att coacha vuxna elever mot sina mål.
  • har stor vana av flexibla lösningar och nytänkande.
  • har IT-kompetens och vana av att arbeta med såväl pedagogiska som administrativa digitala verktyg.
  • är lösningsfokuserad och positiv, har en god kommunikativ förmåga både i tal och i skrift samt har god samarbetsförmåga.
  • och som skapar god tillgänglighet (pedagogiskt fysiskt och socialt) för elevens lärande.

 Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer.Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkerings-möjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån din roll och dina individuella behov.”

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Probezeit
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/471
Kontakt
  • Björn-Olof Söderholm, Tf rektor, 08-606 77 76
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
  • Fackliga representanter nås via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2018-09-04
Sista ansökningsdag 2018-10-19

Zurück zu Stellenangeboten