Haninge är inte bara skärgård. Här – 20 minuter från huvudstaden – växer Haninge med bostäder i centrum, ny stadsdel, handel och ny företagspark med dynamiskt företagande. Vi arbetar inte i eget intresse eller för att gå med vinst - vi arbetar för människan. Välkommen till en spännande vardag där vi tar Haninge in i framtiden.

 

Den lilla skolan med de stora möjligheterna söker lärare!

Dalarö skola ligger i Stockholms södra skärgård ca 30 minuters resa från centrala Haninge. Skolan är enparallellig från förskoleklass till åk 9 och har ca 280 elever. Vårt rektorsområde består av skolor och förskolor på Dalarö, Muskö, Ornö samt Utö.

Dalarö skola är en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Mottot är stolta och trygga elever. Vi  strävar efter en hög och jämn utbildningskvalitet med målet goda resultat och en likvärdig skola för alla. Vi gör satsningar på språkundervisning och  gruppdynamiken i våra klasser.  Elever i behov av särskilt stöd kan bl.a. få hjälp i skolans lärcenter. Till hösten arbetar våra arbetslag med utvecklingsprojekt som AFL och Läslyftet. Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla verksamheten!

Ditt uppdrag

Du kommer att planera, genomföra, följa upp samt dokumentera undervisningen i tyska mot åk 8-9. Omfattning 5 lektionspass/vecka, vilket motsvarar en tjänst om 25 %.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet och har goda kunskaper i tyska.

Du är engagerad, flexibel och professionell i din yrkesutövning, som är tydlig och strukturerad. Det är viktigt att du har förmågan att skapa relationer till elever och VH och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Den didaktiska förmågan är avgörande och och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.    

Det här kan vi erbjuda dig

  • en arbetsplats i utveckling
  • fortbildning på enheten
  • friskvårdsbidrag
  • reducerat lunchpris i skolrestaurangen

Organisation, förhållningssätt, estetik, glädje och fantasi skapar möjligheter och gör stor skillnad. Några viktiga värdeområden som styr våra val är synen på den moderna barndomen, demokrati, kreativitet, solidaritet och hållbarhet.  

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/462
Kontakt
  • Carina Reisö, 08-606 51 02
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2017-07-10
Sista ansökningsdag 2017-09-04

Zurück zu Stellenangeboten