Äldreförvaltningen, Ordinärt boende, Brandbergen/Vendelsö hemtjänst

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.

Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Vi erbjuder:

Tillsvidareanställning på ordinärt boende/hemtjänst. Tjänstgöringsgrad 100%. Heltidsmått är 36,45 per vecka. Arbetstiden är schemalagd och förlagd på dag, kväll och helg. Friskvårdsbidrag på 2000 kr per år. Tillgång till personalgym.

 

Dina kvalifikationer och arbetsuppgifter:

Du är utbildad undersköterska, eller har en likvärdig utbildning som arbetsgivaren anser relevant för yrket. Särskild utbildning i och erfarenhet av bemötande av personer med olika demenssjukdomar är kvalificerande.

Du är initiativtagande, flexibel och ser möjligheter framför eventuella hinder. Du har ett aktiverande förhållningssätt i ditt arbete.

Du är ansvarstagande, självgående och känner dig trygg i din yrkesroll då du i hemtjänsten mestadels arbetar självständigt hos våra kunder.

Körkort är ett krav.

Dokumentation och rapportering är en del av arbetet och det är därför viktigt att du har  datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Kontakt med biståndshandläggare, distriktsköterska och anhöriga m.fl. ingår.

Du arbetar, bland annat, med omsorgs- och serviceinsatser, genomförandeplaner, dokumentation och BPSD-registrering. Vi har demensteam i verksamheten som är riktade mot kunder med demens.

Kontaktmannaskap är en viktig del i ditt arbete och du har alltid kunden i fokus!

Rekryteringen:

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet. Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Urvalet sker via Äldreförvaltningens Bemanningscentrum som rekryterar utifrån Kravmärkt Yrkesroll®. De kompetensområden som bedöms vid rekryteringen är:  Kontakt och samspel - Aktivitets- och relationsskapande - Servicegivande - Hälsofrämjande – Dokumentation.

Intervjuer, urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande så vänta inte med din ansökan. I första hand kontaktas du på mail för bokning av intervju.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/501
Kontakt
  • Enhetschef Carita Frantzich, 08-606 70 00 (växeln)
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00 (växeln)
Publicerat 2018-09-18
Sista ansökningsdag 2018-10-14

返回职位空缺页面