Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Riksäpplet är en gymnasieskola vackert belägen vid Rudans friluftsområde. Den ligger i direkt anslutning till pendeltågsstation Handen. På riksäpplet finns ekonomiprogrammet, handels-och administrationsprogrammet samt introduktionsprogram och en gymnasiesärskola.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med en elev som går på introduktionsprogrammet Individuellt alternativ. Eleven har grav synnedsättning och behöver hjälp med att läsa och skriva med hjälpmedel. Eleven behöver dessutom hjälp med matning (sondmatning) och personlig hygien. Det är därför ett krav att du är kvinna. Som elevassistent arbetar du tillsammans med lärare och assistenter för att möta eleven på bästa sätt, utefter elevens unika förutsättningar. Fokus är elevens utveckling och välmående i verksamheten.

Du måste vara självgående och ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för elevernas behov och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer.

Kvalifikationer


 Du kommer att arbeta i ett team där det är viktigt med samarbete och flexibilitet, samtidigt behöver du vara självständig och ta egna initiativ. 

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform 临时职位(3-6个月)
Anställningen avslutas 2018-12-20
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 87,5%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/486
Kontakt
  • Lars Madsén, 070-648 15 48
  • Marie Jonsson, 08-606 9181
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2018-09-17
Sista ansökningsdag 2018-10-10

返回职位空缺页面