Södertörns överförmyndarnämnd

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Överförmyndarverksamheten i kommunerna Haninge, Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Tyresö bedrivs gemensamt via Södertörns överförmyndarnämnd.

Överförmyndarnämndens utövar tillsyn över gode män, förvaltare och förmyndare. Verksamheten syftar till att skydda personer från att lida rättsförluster och utgör ett samhällsskydd för de svaga i samhället, dvs. gamla, sjuka, funktionshindrade och barn.

Ditt uppdrag

Du kommer att utgöra ett administrativt stöd inom överförmyndarenheten. Du kommer att ha ett särskilt ansvar för den administrativa delen kring rekrytering av nya ställföreträdare vilket bland annat omfattar annonsering i media, registerkontroller, administration av utbildningar, testning och uppföljning av nya ställföreträdare.

Det här söker vi hos dig

Du har troligen gymnasial examen i administration och mycket goda kunskaper i Microsoft Office. Erfarenhet av administrativt och serviceinriktat arbete är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Dina arbetsuppgifter kräver att du har förmåga att arbeta strukturerat och med stort ordningssinne.

Eftersom du kommer att ha ett eget ansvar för en stor del av överförmyndarenhetens rekryteringsprocess av nya ställföreträdare söker vi dig som är självgående, kreativ och har lätt för att ta egna initiativ.

Det här kan vi erbjuda dig

Du får ett utvecklade arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga medarbetare. Då rollen är ny har du möjlighet att vara med och påverka dess utformning. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/344
Kontakt
  • Niklas Näslund, 08-606 71 85
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00
Publicerat 2017-09-05
Sista ansökningsdag 2017-09-24

返回职位空缺页面